Over Frank Rouwette

Heeft u behoefte aan maatwerk voor interieur en meubels? Dan is Frank iemand die u kan adviseren in te maken keuzes en vervolgens nauwkeurig voor u te werk gaat.

Sinds 2008 werkt hij vanuit Deventer als zelfstandig meubelmaker-interieurbouwer aan diverse projecten. Hierbij kunt u denken aan keukens, woninginterieur op maat, horeca- en winkelinterieur.

Zijn opleiding tot meubelmaker in België vormt hiervoor de basis. Sinds 1987 werkt hij met veel plezier en passie in het meubelmakersvak. Na zijn opleiding deed hij ervaring op als meubelmaker bij Van Mölken, een klein bedrijf in het zuiden van Nederland dat veelal massief houten maatwerk meubels vervaardigt en verkoopt. Daarnaast heeft hij gewerkt bij Marcellis interieurbouw waar hij zich het vak van interieurbouwer eigen maakte.

Werkwijze

Na een eerste telefonische of digitale kennismaking zal er bijna altijd eerst een vrijblijvende afspraak met u worden gemaakt om de situatie ter plekke te bekijken. Wij spreken met u door wat de wensen en mogelijkheden zijn en als wij samen het traject ingaan wordt er een tekening gemaakt zodat u een goede indruk krijgt hoe uw meubelstuk er uit gaat zien.

Wanneer het voorstel voldoet aan uw verwachtingen krijgt u een heldere prijsopgave en tijdsplanning. Na uw akkoord gaan wij aan de slag.

Uiteraard kunt u als hier aanleiding toe is, ook rekenen op service achteraf.